Бесен екшън с джиповете на Слави Трифонов се е разиграл

...
Бесен екшън с джиповете на Слави Трифонов се е разиграл
Коментари Харесай

Скандално! Жена твърди: Мутрите на Слави ме пометоха с кола, скочиха да ме бият!

Бесен екшън с джиповете на Слави Трифонов се е разиграл в столичния квартал Изток, разбра HotArena .

Автомобил от кортежа на Дългия едвам не помлял софиянка , отнемайки й най-безцеремонно преимуществото. Случката се е разиграла на 3 декември на паркинг, наоколо до скъпарски ресторант, където Трифонов постоянно е засичан. След като един от джиповете му, цялостен догоре с защита, лишил преимуществото на различен автомобил, ръководен от жена на междинна възраст, отнесъл страничното му огледало. Вместо да получи опрощение обаче, пострадалата едвам не станала жертва и на физическа експанзия от страна на мутрите на Трифонов. 

Афектирана, дамата решила да опише за случая във Facebook, пишейки до страницата на Вечерното шоу на Слави Трифонов. Ето разказът на Хубавена Ненкова: " Здравейте, до момента харесвах Слави, само че от през днешния ден той за мен и фамилията ми е мъртъв. Да вземе да си образова охрната на културно каране... мутренските години минаха. Удари ме тяхна кола и избяга, а задната кола реши, че ще ме сплаши... като слязат мутрите да ме бият (от паркинга в кв. Изток, от който излязоха, първите 2 коли не бяха с преимущество.) ".

Потърпевшата добави: " То не е злополука, а мръсна газ ми отнесе страничното огледало и неговите телохранители потеглиха да се ежат. Трябваше да извикам полиция, само че се ядосах и потеглих ". Според дамата бабаитите на Трифонов и самият той не са й оказали никаква помощ. Не им е дала късмет да я нагрубят, тъй като незабавно запалила и тръгнала. Щетите по колата си обаче ще би трябвало да поеме сама. 

Припомняме, че Слави се движи из София с брониран джип Рейндж Роувър, най-малко още едно такова возило за конвой и няколко въоръжени телохранители в двете коли. Под тежка защита е и постройката на малкия екран му, написа Ретро . Така ли си показва водещият морала в политиката, откакто сътвори и партия - с проява на експанзия, възмущават се хората в обществените мрежи. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР