Берое записа втора поредна загуба, след като отстъпи на Черно

...
Берое записа втора поредна загуба, след като отстъпи на Черно
Коментари Харесай

Берое загуби от Черно море и се отдалечи от Левски

 Черно море измести Етър от Топ 6 на студа във Варна
Берое записа втора поредна загуба, откакто отстъпи на Черно море с 0:1 в дуел от 18-ия кръг на Първа лига, иран в Стара Загора.

Домакините бяха по-активни през първото полувреме, само че по този начин и не можеха да си подадат вярно няколко пъти топката. Лежерното движение даде опция за гостите, които се бяха подредили добре откъм гърба.

Така в 34-ата минута " моряците " поведоха в резултата в много странна и нелепа обстановка. След центриране от дясно топката попадна към точката за осъществяване на дузпа.

Трима играчи скочиха дружно - двама от Черно море Пламен Димов и Мартин Минчев се удариха, а топката се върна към дъгата. От там Генев я посрещна, не изключително мощният му удар не беше преценен и мина през краката на вратаря Перниш.

След почивката гостите започнаха по-активно и в първите няколко минути имаха рискови пробиви към вратата на Перниш. Постепенно Илиан Илиев върна своите футболисти обратно.

Това разреши на домакините да се опитат да вземат най-малко точка от мача, само че те се регистрираха единствено с удар от близо на Иван Минчев, блокиран от Димов, както и с меле, в което пък вратарят Китанов изпусна топката.

Така Берое записа втора поредна загуба и трета в последните си четири мача. При това състояние отборът от Стара Загора към този момент изостава съществено от първата тройка.

Играчите на Александър Томаш са с 30 точки, до момента в който третият Левски е с 37 и мач по-малко. Ако Ботев Пловдив победи през днешния ден градския противник Локомотив, даже ще задмине Берое от четвъртата позиция. Черно море пък записа втори следващ триумф и за момента е на шесто място с 27 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР