Берое ще загуби част от звездите си след края на

...
Берое ще загуби част от звездите си след края на
Коментари Харесай

Чуждестранните звезди напускат Берое през лятото

Берое ще загуби част от звездите си след края на сезона като свободни сътрудници. В Стара Загора сигурно няма да останат офанзивният халф Кийлън Лебон, както и нападателят Алиун Фал, твърди " Тема Спорт ". На този стадий двамата нямат желание да удължават контрактите си.

24-годишният Лебон е най-използваният футболист от щаба на старозагорци през този сезон. Французинът е пропуснал единствено един турнирен дуел - поради наказване. В 24 мача в шампионата е вкарал 2 гола. 27-годишният Фал е с 3 точни изстрела в 19 срещи.

В състава на заралии има и други легионери, чиито контракти изтичат с края на акцията. Тяхното оставане в клуба също е под въпрос.

Заради неприятното финансово положение Берое ще се ориентира към привличането на родни футболисти. В листата на треньора Петър Хубчев към този момент има набелязани играчи. Той следи обстановката и към трима, които се оказаха ненужни в някогашния му отбор Левски. Това са левият бек Иван Горанов, халфът Димитър Костадинов и крилото Здравко Димитров.
 Петър Хубчев: Основната цел е Берое да съществува
Петър Хубчев: Основната цел е Берое да съществува

" На доктрина видяно това към този момент е реализирано "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР