Берое ще бъде последният клуб в кариерата на Мартин Камбуров.

...
Берое ще бъде последният клуб в кариерата на Мартин Камбуров.
Коментари Харесай

"Берое" ще е последният клуб в кариерата на Камбуров

" Берое " ще бъде последният клуб в кариерата на Мартин Камбуров. Голмайстор №1 в българския хайлайф, чийто контракт изтича в края на 2021 година, е безапелационен, че няма да облече екипа на различен тим. Ветеранът приказва на празненство в Пловдив, което провежда по случай усъвършенствания от него връх на легендата Петър Жеков.

На събитието участват Христо Стоичков, Христо Бонев, Радослав и Борислав Цоневи, Мартин Райнов, Георги Петков, Александър Тунчев, Александър Томаш, Атанас Узунов, Любомир Шейтанов, Светослав Дяков и други.

" Искам да оказа помощ на " Берое " до май месец. Клубът ми оказа помощ за върха и аз съм им задължен. Нямам чак толкоз огромна мотивация, с цел да продължа в различен тим. Постигнах нещо необикновено - да вкараш 256 гола и да си №1! ", сподели Камбуров.

" Всеки връх си е скъп самичък по себе си, само че мисля, че моят е непостижим. Постигнах задачата си. Ако продължа до май месец, то ще бъде в " Берое ". Пред тима следва тежка пролет. Бях 4, 5 години в " Локомотив " Пловдив и почитателите ни събираха пари, с цел да оцелеем. Това няма да е нещо ново за мен. Един мач сред " Локо " и Берое на " Лаута " ще стане доста прекрасен за мой бенефис. Все отново 145 гола съм ги отбелязал с екипа на " Локомотив ", добави голаджията.
Снимка: beroe.bg
Бъдещето му във футбола зависи от това на " Берое ". Миналата седмица Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 заяви, че стопира издръжката на клуба и разгласи за продажба 100% от акциите.

" Договорът ми с " Берое " е до края на декември. За продължаването желая да изчакам. Виждате обстановката се трансформира доста бързо ", съобщи таранът.

" Горд съм, че познавам Мартин, още от дете. Важен ден за мен, на 40 години демонстрира, че когато можеш, можеш. ", разяснява легендата Христо Стоичков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР