Берое се наложи над Ботев Враца с 2:0 в контролна

...
Берое се наложи над Ботев Враца с 2:0 в контролна
Коментари Харесай

Берое срази Ботев Враца в контролна среща

Берое се наложи над Ботев Враца с 2:0 в контролна среща, която се игра в Банско. Головете за "зелено-белите " означиха Кукула от дузпа и Илиян Стефанов.

Реян Даскалов насочи удар в 9-ата минута, само че вратарят на Ботев Дамян Дамянов избави без пробоеми.

Съдията даде дузпа за Берое в 27-ата минута, откакто Джунейт Али центрира в наказателното поле на Ботев, а Костадин Ничев игра с ръка преди с топката да може да играе Омар Камара. Наказателният удар бе осъществен от Кукула в 28-мата минута, като той прати топката в долния десен ъгъл на Дамянов, който скочи вляво.

Берое удвои своята преднина в 35-ата минута. Кийлън Лебон центрира от фаул в наказателното поле на съпеника, а там Илиян Стефанов с глава вкара топката във вратата на Дамянов.

Ботев провежда добра офанзива в 46-ата минута, при която Никола Колев насочи рисков удар, само че топката мина над напречната греда и излезе в навън.

Берое имаше страховит късмет в 56-ата минута. Алиун Фал подаде към Кукула, който бе самичък против Красимир Костов, само че се засуети и в последна сметка ударът му бе отразен от вратаря на противника. След това топката попадна в Илиян Стефанов, който шутира, само че Костов се отличи с ново избавяне.

Симеон Мечев центрира в 72-ата минута в наказателното поле на Ботев, където Алиун Фал стреля с глава, само че Красимир Костов избави. Олджай Алиев опитва удар в 77-ата минута, само че настрана от вратата на Ботев (Враца). Две минути по-късно Иван Гошев отрази удар от далечна отдалеченост на Никола Колев и това бе всичко най-интересно от срещата.

Следващата контрола на Берое е в събота против Септември в София.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР