Берое представи новите екипи на представителния отбор за сезон 2019/20.

...
Берое представи новите екипи на представителния отбор за сезон 2019/20.
Коментари Харесай

Берое вплете шевица в новия екип

Берое показа новите екипи на представителния тим за сезон 2019/20.

За поредна година екипът е с неповторим дизайн, направен особено за клуба и е от немския производител на спортни артикули Uhlsport, който ще бъде сътрудник на клуба и през този сезон. Титулярният екип е в обичайното зелено, вторият екип е бял, а третият избор е в графит.

Берое още веднъж се обръща към своята еднаквост, към своето отечество в сърцето на Тракия. Тази година върху гърдите на играчите е вплетена стилизирана тракийска шевица от края на XIX в., чийто оригинал се съхранява във фонда на отдел „ Етнография “ към Регионалния исторически музей – Стара Загора.

Като дипломат на града Берое продължава да разпространява отличителните черти на Стара Загора и района.

„ Нашата фланелка е нашият знак, по този начин както носията е един самобитен образен свят, който ни оказва помощ да разчетем по-добре историята си. Защото тя не е знак от предишното. Тя е в нашето настояще и бъдеще. Тя е част от всекидневието ни. Така, както е била за нашите предци”, споделят от клуба.

Оригиналната шевица, употребена като насочна точка в новия екип, е направена на стан с вълнени конци с техниката „ вадене”. Изтъкани са разнообразни стилизирани разноцветни геометрични детайли – ромб, квадрат, триъгълник, вплетени един в различен. Орнаментите участват и на трите разцветки на екипа.

Освен емблемата на клуба и на производителя, върху екипите са ситуирани и логата на главните рекламодатели. В тениската още веднъж е употребен и особено основания шрифт „ Заралитик “. Неповторимостта и оригиналността на шевицата е вплетена и над имената на футболистите на Берое.

От Берое благодариха за концепцията на Елена Янкова – чиновник в РИМ-Стара Загора и разпален почитател на тима.

Новите екипи ще бъдат пуснати в продажба до първия домашен дуел на отбора само в Официалния почитател магазин на клуба, който се намира на стадион „ Берое “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР