Берое представи екипи с уникален дизайн за новия сезон. Новите

...
Берое представи екипи с уникален дизайн за новия сезон. Новите
Коментари Харесай

Тракийска шевица ще носи късмет на играчите на Берое през новия сезон

Берое показа екипи с неповторим дизайн за новия сезон. Новите дрехи са направени особено за клуба от немския производител на спортни артикули " Uhlsport ". Титулярните тениски са в обичайното зелено, вторият екип е бял, а третият избор е в графит.
 Ботев Враца и Берое откриват сезона, вижте програмата на Първа лига
" Берое още веднъж се обръща към своята еднаквост, към своето отечество в сърцето на Тракия. Тази година върху гърдите на играчите е вплетена стилизирана тракийска шевица от края на XIX в., чийто оригинал се съхранява във фонда на отдел " Етнография " към Регионалния исторически музей – Стара Загора!

Като дипломат на града, Берое продължава да разпространява отличителните черти на Стара Загора и района. Нашата фланелка е нашият знак, по този начин както носията е един самобитен образен свят, който ни оказва помощ да разчетем по-добре историята си. Защото тя не е знак от предишното. Тя е в нашето настояще и бъдеще. Тя е част от всекидневието ни. Така, както е била за нашите предшественици.



Оригиналната шевица, употребена като насочна точка в новия екип, е направена на стан с вълнени конци с техниката " вадене ". Изтъкани са разнообразни стилизирани разноцветни геометрични детайли – ромб, квадрат, триъгълник, вплетени един в различен. Орнаментите участват и на трите разцветки на екипа.

Освен емблемата на клуба и на производителя, върху екипите са ситуирани и логата на главните рекламодатели – REFAN и AJAX Group. В тениската още веднъж е употребен и особено основания шрифт " Заралитик ". Неповторимостта и оригиналността на шевицата е вплетена и над имената на футболистите на Берое.

Берое благодари за концепцията на Елена Янкова – чиновник в РИМ-Стара Загора и разпален почитател на тима!

Новите екипи на Берое за сезон 2019/20 ще бъдат пуснати в продажба до първия домашен дуел на отбора само в Официалния почитател магазин на клуба, който се намира на стадион " Берое ". Подробности и всичко към продажбата на новия екип ще бъдат оповестени в допълнение ", написаха от клуба.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР