Берое победи ЦСКА 1948 с 1:0 в Стара Загора в

...
Берое победи ЦСКА 1948 с 1:0 в Стара Загора в
Коментари Харесай

Берое излъга десет от ЦСКА 1948

Берое победи ЦСКА 1948 с 1:0 в Стара Загора в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Това бе първа победа за старозагорци против " алените " в историята. Заралии поведоха в 68-ата минута, откакто Алиун Фал комбинира с Даниел Генов, който технично се освободи от защитата на гостите и с прекрасен удар по земя осъществя за 1:0. Главният арбитър Валентин Железов сподели общо 7 жълти картона, както и един червен за Венцислав Василев.

С триумфа Берое се доближава от първата шестица, като събира 32 точки и е единствено на 1 зад Левски и Славия, които са с мач по-малко. ЦСКА 1948 е 10-и с 26. В идващия кръг, който ще се играе след паузата за националните тимове, Берое гостува на " Българска Армия " на ЦСКА, а ЦСКА 1948 ще одобри Локомотив Пловдив на стадиона в Бистрица.

Първото положително нахлуване бе за гостите. В 11-ата минута Алекс Колев изведе Георги Русев самичък против Генадий Ганев, който избави. Дори да бе паднало попадение, то нямаше да бъде зачетено, тъй като Русев бе в засада.

Малко по-късно Алекс Колев също пропусна добра опция, като още веднъж Ганев съумя да избави.

В 17-ата минута Лазар Марин извърши нарушаване против Кийлън Лебон на границата на наказателното поле. Зад топката застана Давиде Мариани, който стреля в стената.

В 26-ата минута Галин Иванов стреля рисково от директен свободен удар, защитник в " зелено " почисти в ъглов удар.

До края на първата част темпото доста падна и двата отбора не съумяха да основат нито едно положително голово състояние.

Грубостите на терена и многото жълти картони дадоха резултат в 54-ата минута. Венцислав Василев смъкна Тунгара с хватка от кеча и получи наложителен жълт картон, който бе втори за него.

В 69-ата минута Алиун Фал копна топката към Даниел Генов, той си овладя добре на гърди, измъкна се от противниковата отбрана технично и прати топката в мрежата на Иван Караджов за 1:0.

В 75-ата минута Абубакар Тунгара излезе на стрелкова позиция е шутира, само че ударът му рикошира в защитник на гостите и Караджов улови.

Седем минути по-късно Мартин Тошев засече топката с глава и насочи едвам втори прецизен удар към вратата на Генадий Ганев, откакто бе изтърван от Георги Динков, само че стражът на заралии улови без проблеми.

В 89-ата минута Даниел Генов стреля отдалеко, само че топмата мина настрана от вратата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР