Берое победи с 6:2 Атлетик Куклен в контролна среща, играна

...
Берое победи с 6:2 Атлетик Куклен в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Берое победи Атлетик Куклен в контрола

Берое победи с 6:2 Атлетик Куклен в контролна среща, играна на подготвителния терен над стадион „ Берое “. Точни за „ зелените “ бяха Франсиско Политино, Вини Трибуле, Дамян Йорданов, Себастиан Вия, Федерико Санети и Роналдо Камара.

Берое откри резултата в 18–ата минута. Вия получи доста пространство в наказателното поле на Куклен, след което пусна на празна врата на Политино, който не пропусна да вкара.

Съдията свири дузпа за гостите от Куклен в 19-ата минута за нарушаване на Темитопе Акинжогунла против Рангел Игнатов. Зад топката застана Рангел Игнатов, който стреля вдясно и изравни.

Берое възобнови преднината си след половин час игра. Трибуле получи извеждащ пас зад тила на защитата на Куклен, напредна и не пропусна да вкара.

Берое поведе с 3:1 в предпоследната минута на първото полувреме. Вия лиши топката от състезател на Атлетик и пусна съвършен пас към Дамян Йорданов, който самичък против Димитров стреля около него, пращайки топката във вратата му.

В 51-ата минута след консултация сред съдиите бе отсъдена дузпа за Берое за нарушаване против Трибуле. Вия извърши дузпата, пращайки топката в средата на вратата за 4:1.

Берое поведе с 5:1 в 54-ата минута. Еспиноса пусна доста добър пас към Вия, който напредна, влезе в наказателното поле, само че вместо да стреля подаде на Федерико Санети, който беше самичък против вратаря и с удар под напречната греда опъна мрежата.

Берое усили задатъка си на 6:1 в 67-ата минута. Роналдо Камара лиши топката в средата на терена, преодоля един състезател, след което трансферира вратаря и вкара в неофициалния си дебют за Берое.

В 86-ата минута Лучиано Скуадроне сбърка при подаването към Мота и подари гол на Иван Лазаров.



Следващата контрола на Берое на 31 януари против втородивизионния Марица Пловдив.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР