Берое победи драматично с 2:1 у дома Ботев Враца в

...
Берое победи драматично с 2:1 у дома Ботев Враца в
Коментари Харесай

Берое победи драматично с 2:1 у дома Ботев Враца

Берое победи трагично с 2:1 вкъщи Ботев Враца в финален мач от първия кръг на efbet Лига. Успехът пристигна с помощта на тъкмо изпълнена дузпа от Абубакар Тунгара 13 минути преди последния съдийски сигнал.

Гостите от Враца поведоха още в 9-ата минута, когато Спас Георгиев не съумя да се пребори за топката с Жан-Пиер Да Силва, който се озова самичък против вратаря Иван Караджов и го преодоля за 1:0. Домакините реагираха и в 21-ата минута съумяха да изравнят след прехвърлящ удар на Стив Траоре от границата на наказателното поле за 1:1.

В 39-ата минута Берое беше покрай това да осъществя второ попадение. Абубакар Тунгара насочи прострелно центриране към вратарското поле, където Луизиньо засече от придвижване, само че изстрелът му срещна десния непряк дирек, предава БНР.

В началото на второто полувреме Браян Переа затрудни Караджов от дребен ъгъл, само че опитният вратар се намеси добре. Петнадесет минути преди края на срещата Меси Назер фаулира Тунгара в личното си наказателно поле, а основният арбитър Ивелин Занев от Русе не се поколеба да уточни бялата точка. В следствие решението му беше доказано от хората в стаята за видеоповторения. Самият нападател на Берое се нагърби с осъществяването на дузпата и изпрати Красимир Костов в противоположния ъгъл - 2:1.

Последните 5-6 минути бяха за врачани, които пробваха да потърсят точка. В игра се появи и опитният Венцислав Христов, който обаче се отличи с два неточни удара.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР