Берое отказа Левски от титлата, Камбуров отново вкара на "сините"Берое

...
Берое отказа Левски от титлата, Камбуров отново вкара на "сините"Берое
Коментари Харесай

Берое отказа Левски от титлата, Камбуров отново вкара на "сините"

Берое отхвърли Левски от купата, Камбуров още веднъж вкара на "сините"
Берое победи Левски с 2:1 в най-интересния мач от съботната стратегия на Първа лига и краткотрайно си върна четвъртата позиция в класирането. За "зелените се разписаха Мартин Камбуров (39-та) и резервата Александър Василев (79-та), а Габриел Обертан бе прецизен за Левски в 77-та минута.

Гъста мъгла се стелеше през всичките 90 минути на терена, което затрудняваше футболисти, съдии и фенове. Мартин Камбуров осъществя следващия си гол против Левски, който е негов 16-ти в Първа лига против този противник. Така той еднолично се трансформира във футболиста с най-вече попадения против "сините". Досега нападателят делеше първото място с Петър Жеков. Камбуров означи, откакто самичък се пребори за една топка с Мариани, а след това бе изведен от Борислав Цонев, преодоля Полачек и осъществя в опразнената врата.

Отговорът на Левски пристигна в 77-та минута, когато Габриел Обертан вкара красиво попадение от разстояние. Той финтира футболист на Берое и стреля отвън наказателното поле. Душан Перниш не реагира добре и топката мина над ръцете му в средата на вратата. Точно в идната офанзива обаче Берое още веднъж излезе напред в резултата. Резервата Александър Всилев, който се бе появил единствено няколко минути преди този момент в игра, засече с стомах центриране отдясно на Рубен Бригидо. Топката мина през краката на Полачек, който сякаш още веднъж можеше да реагира по-добре.

До края Левски не съумя да изравни и записа пета загуба през сезона, която може да ги остави на 10 точки от Лудогорец при победа за "орлите" в гостуването им на Дунав. ЦСКА пък може да дръпне с четири, в случай че вземе семейството си на Ботев Пловдив на следващия ден. Левски е с 41 точки на трето място, а Берое е четвърти с 36. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР