Берое и ЦСКА 1948 сътвориха истинско зрелище и завършиха 3:3

...
Берое и ЦСКА 1948 сътвориха истинско зрелище и завършиха 3:3
Коментари Харесай

Берое и ЦСКА 1948 не се победиха в зрелищен мач

Берое и ЦСКА 1948 сътвориха същинско представление и приключиха 3:3 в мача си от 30-ия кръг на efbet Лига, запазвайки разликата между тях в битката за петата позиция.

Още в самото начало домакините имаха искания за дузпа за игра с ръка на Симеон Петров в наказателното поле, само че съдията Георги Давидов не уточни бялата точка, а и не пожела да се допита до VAR. В 10-ата минута Марио Топузов получи добра топка в наказателното поле на Берое, финтира бранител на домакините и шутира, само че Душан Перниш хвана топката. Осем минути по-късно Даниел Наумов избави удар на Ибрахима Конте от фаул.

В 22-ата минута ЦСКА 1948 сътвори положително състояние, само че ударът на Марио Топузов бе избит в корнер, след чието осъществяване Димитър Пиргов игра с глава, само че прати топката над напречната греда. След половин час игра Ангел Бастунов бе изведен в наказателното поле, като подаде на Денислав Александров, само че неговият удар бе блокиран. Ситуацията бе прегледана с VAR, защото Александър Цветков влезе много противоречиво в краката на Александров, като съдията Георги Давидов реши да уточни бялата точка, а Ивайло Чочев се разписа в 36-ата минута от бялата точка за 0:1.

В добавеното време на първата част пропуснат от съдията Давидов удар без топка на Ивайло Чочев против Александър Цветков докара до намесата на VAR и българският национал получи втори жълт картон, оставяйки гостите в понижен състав.

След почивката в 55-ата минута гостите получиха втора дузпа, откакто Мартин Камбуров спъна Симеон Петров в наказателното поле, а Георги Русев се разписа от бялата точка за 0:2. Две минути по-късно Алиун Фал откри Мартин Камбуров пред вратата на гостите и нападателят понижи на 1:2 с гол №251 в елита, доближавайки се на две попадения от върха на Петър Жеков.

В 67-ата минута Душан Перниш почисти неприятно топката и тя попадна в Георги Русев, който с акуратен удар от над 35 метра трансферира вратаря за 1:3. Само три минути по-късно Мартин Камбуров бе изведен чудесно зад тила на защитата на гостите и вместо да търси нов гол на сметката си, асистира на Ибрахима Конте, който на празна врата вкара за 2:3.

Берое можеше да изравни в 79-ата минута, когато Ибрахима Конте нахлу в наказателното поле от лявото крило и шутира, а Даниел Наумов се намеси и съумя да избие в напречната греда. Все отново в 83-ата минута домакините съумяха да вкарат трети гол. Ибрахима Конте центрира в наказателното поле на гостите, където Кукула с глава смъкна към Алиун Фал, който отблизо разстояние изравни за 3:3. До края на мача пропуски за домакините направиха Мартин Камбуров и Илиас Хасани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР