Берое и треньорът Димитър Димитров-Херо се разделиха по взаимно съгласие.

...
Берое и треньорът Димитър Димитров-Херо се разделиха по взаимно съгласие.
Коментари Харесай

"Берое" и Херо се разделиха

" Берое " и треньорът Димитър Димитров-Херо се разделиха по взаимно единодушие. Новината идва след провалянето с 0:1 от " Царско село " вкъщи в среща от 25-ия кръг на Първа лига. Загубата бе трета поредна за заралии в шампионата. Преди това " Берое " отстъпи с 1:2 на " Етър " и 0:1 на " Арда ".

" Неприятна поредна загуба за нашия тим, не беше предстояща. Минимум еднакъв ни трябваше. В последна сметка управлението дружно с господин Димитров взехме решение да се разделим обикновено. Ще търсим хрумвания и разновидности още за мача с Монтана кой да води тима. Съвсем естествени неща във футбола. На този стадий за мача с " Монтана " ще има други треньори, които да водят тима. ", съобщи спортният шеф на " Берое " Валентин Грудев.

" Ще преценим дали ще има хора, които ще останат от досегашните треньори. Времето да мача с " Монтана " е малко. Не сме подтогвени, не сме водили договаряния с треньори, както излиза в пресата. Нормално се разделяме с Димитър Димитров. Ще имаме доста малко време да проучваме нещата. В последна сметка ще се борим да останем в шестицата, това мога да кажа на този стадий. ", добави Грудев.

" Берое " заема петото място във краткотрайното класиране с актив от 36 точки - 2 повече от седмия " Черно море " и се нуждае от триумф в последния кръг от постоянния сезон, с цел да си подсигурява присъединяване в първата шестица в плейофната фаза.
Каталози.oppt-catalogues{max-width:640px;overflow: hidden;margin-top:20px;margin-bottom:20px;}.oppt-catalogues.catalogues-title {font-size: 24px;padding-bottom:10px;background-color: #f6f6f6; padding-top:8px;padding-left:12px;color:#000;}.oppt-catalogues ul {padding:0;margin:0;m
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР