Берое гостува на Локомотив Пловдив в мача от 25-ия кръг

...
Берое гостува на Локомотив Пловдив в мача от 25-ия кръг
Коментари Харесай

Берое преследва победа на всяка цена срещу Локо Пд

Берое гостува на Локомотив Пловдив в мача от 25-ия кръг на Първа лига. Старозагорци преследват победа в опит да задържат четвъртото място в класирането си. Треньорският щаб на Берое е наясно, че среща един много изменен към положително противник.

„ Ние желаеме успеха в този мач, само че с цел да се случи това би трябвало да се потрудим много. Трябва да бъдем съсредоточени, мобилизирани и искащи триумфа. Абсолютно всички играчи, които могат да вземат присъединяване в мача са окуражени да дадат най-хубавото от себе си “, споделиха от треньорския щаб на старозагорци.

В историята на най-високото равнище на българския футбол Берое е надделявал над Локомотив 29 пъти, а 41 са успехите на сметката на „ смърфовете “. 17 са дуелите приключили без победител, а головата разлика е 103:146 в интерес на пловдивчани.

43 са срещите в Пловдив, където старозагорци имат 6 победи, „ черно-белите “ 29, а равенствата са 8. Най-честият резултат сред двата отбора е 2:1 за Локомотив (11 пъти), следван от 1:1 (10 пъти).

Берое без един от титулярите си при гостуването на Локо Пд

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР