Берлинската прокуратура образува наказателно дело срещу тенисиста Александър Зверев, съобщава

...
Берлинската прокуратура образува наказателно дело срещу тенисиста Александър Зверев, съобщава
Коментари Харесай

Зверев пак обвинен за домашно насилие над бивша приятелка

Берлинската прокуратура образува наказателно дело против тенисиста Александър Зверев, оповестява RTL, представена от Българска телеграфна агенция.

Той е упрекнат в нанасяне на телесна щета на някогашната си другарка Бренда Патеа. Зверев може да заплати санкция от 480 хиляди евро и да понесе присъда - най-вероятно условна, в случай че бъде приет за отговорен.

През 2020-2021 г. Саша към този момент беше разследван за домашно принуждение. Друга някогашна другарка на тенисиста - Олга Шарипова, съобщи, че тенисистът я е биел неведнъж по време на връзката им.

Делото обаче не стигна до съда, защото обвиняването бе снето. Разследване организира и мъжката тенис асоциация.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР