Берлин. Седмици след катастрофата на германски военен хеликоптер в Мали,

...
Берлин. Седмици след катастрофата на германски военен хеликоптер в Мали,
Коментари Харесай

Das Handelsblatt: Катастрофата на германския военен хеликопер в Мали е в резултат на загуба на роторните перки на машината

Берлин. Седмици след злополуката на немски боен хеликоптер в Мали, при която починаха двама военнослужещи от Бундесвера, стана ясна повода за нещастието. Машината е загубула във въздуха роторните си перки, вследствие на което се е разрушила, оповестява изданието Das Handeslblatt.
Съответната информация бе обявена от Министерството на защитата на Федерална Република Германия. „ От следствието до този миг е известно, че хеликоптерът е почнал да пада вследствие на загубата на основните роторни перки “, се споделя в изказване за настоящото положение на следствията на военната комисия на Бундестага.
Машината се разруши на 26 юли със скорост от 250 км/час и от височина към 550 метра.
На 26 юли хеликоптерът " Тайгър " се е движил със скорост от към 250 км/ч и на височина от към 550 м, когато „ ненадейно и изненадващо за екипажа е намалил носа и е последвало остро втурване “, се споделя в писмото. След към 10 секунди, машината се е сблъскала със земята и незабавно е пламнала. Не е имало късмет екипажът на машината да оцелее.
Подробният разбор на данните от двете полетни записващи устройства, които бяха изпратени в Германия, продължава.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР