Берлин през 20-те години на миналия век е ослепително място,

...
Берлин през 20-те години на миналия век е ослепително място,
Коментари Харесай

Гледаме Самуел Финци в епичния сериал Къщата на обещанията

Берлин през 20-те години на предишния век е ослепително място, само че времената са сложни и са белязани от беднотия и престъпност. Вики (Наеми Флорез) идва в града, водена от обещания за по-добър живот, само че очакванията и фантазиите ѝ са разрушени още с идването ѝ.

Без жилище и нищо на свое име, тя си намира работа като продавачка в новооткрития и блестящ повсеместен магазин, наименуван Йонас, само че и неговите създатели се борят за оцеляване. Когато Вики се влюбва в видимо безпаричния пианист

Хари, тя не знае, че той е синът на нейния началник Артър, притежателя на универсалния магазин. В нейното развиване присъединяване има и богатият евреин Карл Голдман, в чийто облик се превъплъщава българският артист Самуел Финци. Той играе в 9 от 12-те епизода на немския сериал Къщата на обещанията, обилен роман за Берлин от това време. Една от най-големите европейски тв продукции през последните години потегля у нас по Epic Drama. Сериалът е сниман от основателите на друга доста известна тв поредност - Вавилон в Берлин.

Той е по романа Торщрасе 1 от 2012 година от авторката на бестселъри Сибил Фолкс.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР