Берлин постави ултиматум на Белград заради позицията му спрямо Москва.

...
Берлин постави ултиматум на Белград заради позицията му спрямо Москва.
Коментари Харесай

Die Welt: Берлин постави ултиматум на Сърбия заради позицията на Белград спрямо Москва

Берлин сложи ултиматум на Белград поради позицията му по отношение на Москва. Журналистите на немското издание означават, че немското управление е ужасено от решението на Сърбия да подпише съглашение за разширение на партньорството с Русия.

И в този момент немското държавно управление упорства Сърбия да избере съдействието или с Европейския съюз или с Русия, с която страната има обичайно тесни връзки, оповестява публикация на Die Welt, предава РИА ФАН.

„ Необходимостта от взимане на решение става все по-остра заради геополитическите събития “, цитира изданието думите на държавен представител в Берлин.

По-специално, Германия чака Белград да се причисли към антируските ограничаващи ограничения, които по-рано бяха въведени от страните от Европейския съюз.

Авторът допуска, че сръбският президент Александър Вучич добре осъзнава неутралната си позиция във връзка с Европейски Съюз и Русия, само че такава позиция е престанала да се приветства в Берлин.

„ Ако Вучич реши да поведе страната си към присъединение към Европейски Съюз, той ще има поддръжката на федералното държавно управление. Ако реши да тръгне по противоположния път, следствията ще бъдат противоположни “, се споделя в публикацията.

По-рано сръбският водач отхвърли да наложи санкционни ограничавания против Москва. По думите на Вучич, Белград ще поддържа Русия, до момента в който може да устои на външния напън.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР