Берлин — Повече от три седмици след бруталното терористично вилнение

...
Берлин — Повече от три седмици след бруталното терористично вилнение
Коментари Харесай

Шани Лук, 22-годишна жена, отвлечена от Хамас на музикален фестивал, потвърдена за мъртва от Израел

Берлин — Повече от три седмици след бруталното терористично вилнение на Хамас в Южен Израел, фамилията на млад германско-израелец жена получи удостоверение от държавното управление на Израел в неделя, че е мъртва. Шани Лук беше измежду жертвите на клането, осъществено от въоръжени мъже на Хамас на музикален фестивал в южната израелска пустиня, доста покрай границата с следената от Хамас Ивица Газа, на 7 октомври. 

Нейната гибел беше доказано от израелското външно министерство, което разгласява съболезнователно известие в обществените медии, откакто осведоми фамилията на Лук.

Хамас споделя, че 8300 са убити в Газа, до момента в който Израел изпраща още сухопътни сили

„ Сърцата ни са разрушени “, написа министерството в обществените медии. „ Шани, която беше отвлечена от музикален фестивал и измъчвана и парадирана из Газа от терористите на Хамас, претърпя невъобразими ужаси. Нека паметта й бъде благословена. “

Лук, 22, беше един от многото хора разгласен за липсващ след офанзивата на Хамас.

Хамас пуска видеозапис на израелски заложници, изискващи замяна на пандизчии

Германското външно министерство сподели на CBS News, че е научило за „ гибелта на различен човек с немско поданство “, само че не го направи коментирайте съответно събитията на гибелта на Лук или по какъв начин фамилията е било осведомено.

Германският канцлер Олаф Шолц в личната си обява на X сподели, че Лук е бил „ брутално погубен “, наблягайки „ цялостното безчовечие зад Хамас офанзива. " Германският водач добави, че Хамас " би трябвало да бъде измамен под отговорност. Това е гнет и Израел има право да се пази. "

Правителството на Германия съобщи, че по-малко от 10 немски жители са били убити при нападението на Хамас. Израел упрекна Хамас, че е умъртвил повече от 1400 души в безчинствата си и продължаващите изстрелвания на ракети.

Лук беше измежду стотиците най-вече младежи, танцуващи до ранните утринни часове на фестивала за транс музика Supernova край Реим, Южен Израел, единствено на няколко благи от границата с линията Газа, когато бойци на Хамас щурмуваха мястото.

Израелски публични лица споделиха, че минимум 260 души са били убити и доста други са били отвлечени от фестивала Supernova.

Според немското външно министерство общо осем немски жители остават в неопределеност в Израел.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР