Бенифър атакуват още една социална мрежа, за да се похвалят

...
Бенифър атакуват още една социална мрежа, за да се похвалят
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек показват любовта си в социалните мрежи

Бенифър нападат още една обществена мрежа, с цел да се похвалят какъв брой се обичат. Дженифър Лопес и брачна половинка ѝ Бен Афлек, показват какъв брой са влюбени в първото си TikTok видео.

53-годишната певица споделя, че 50-годишният артист я направил " най-щастливата жена ", откакто неотдавна призна, че ѝ е лишило години да преобърне живота си след дълги интервали на злощастие.

Дженифър показа с почитателите си видео, във което се гушка в артиста, притежател на " Оскар ", преди да излетят с частен аероплан нанякъде, а като декор звучи хитовата ария " Try " на Pink.

Детски глас сподели: " Момчета, съумях. Намерих индивида, който ме прави най-щастливата, която в миналото съм бил. "

Бенифър се усмихват на камерата, прегръщайки се. В клипа Дженифър носи бяла тениска, и е увила ръката си към врата на Бен, който пък е с пуловер, пише .

Феновете им разясняват, че също са щастливи, че двамата още веднъж са се събрали.

Дженифър и Бен се ожениха в Лас Вегас през юли. Следващия месец дадоха обилна гощавка в имението на Бен за 8,9 милиона $ в Джорджия.

Джей Ло неотдавна се замисли за предишните си връзки и сподели, че постоянно е поставяла другите преди всичко, вместо да се грижи за себе си.

" Просто не разбирах какво е да се грижа за себе си, и че не е добре за мен да слагам възприятията и потребностите на някой различен пред себе си ", сподели тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР