Бенфика направи престижно равенство (3:3) на “Анфийлд, но отпадна от

...
Бенфика направи престижно равенство (3:3) на “Анфийлд, но отпадна от
Коментари Харесай

Отпаднахме достойно, отчетоха от Бенфика

Бенфика направи влиятелно тъждество (3:3) на “Анфийлд ”, само че отпадна от на четвъртфиналите в Шампионската лига. Старши треньорът на португалския гранд Нелсон Верисимо даде висока оцена на тима както за дуела против мърсисайдци, по този начин и като цяло в шампионата.

“Знаехме какъв брой сложна задача е да отстраняваме един от най-хубавите тимове в света. Получи се прелестна европейска вечер против превъзходен отбор. Разбира се, съжаляваме за това, че не победихме, само че се представихме на високо равнище. Всички почитатели на би трябвало да са удовлетворени от това, което направихме в шампионата. Бяхме в доста сложна група, а по-късно срещнахме и. Мисля, че се доказахме ”, показа.
20  Ливърпул - Бенфика 3:3, 1/4-финал реванш от Шампионската лига
Нападателят на лисабонските “орли ” също счита, че тимът е играл почтено против. Уругвайският национал осъществя един от головете за.

“Показахме, че сме първокласен отбор. Оставихме всичко на терена. Равенството не е задоволително, с цел да продължим напред, само че отпадаме с високо вдигнати глави. Малко тимове могат да вкарат три гола на “Анфийлд ”. Раздадохме се на 100% ”, сподели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР