Беловласият присвоител на предприятия Красимир Дачев вкара в Българската браншова

...
Беловласият присвоител на предприятия Красимир Дачев вкара в Българската браншова
Коментари Харесай

Мръсотия в Narod.bg: Красимир Дачев набута щерка си в ББКМ, Росана смени фамилията, вече е „Георгиева“

Беловласият присвоител на предприятия Красимир Дачев вкара в Българската браншова камара – машиностроене щерка си Росана, негова съучастница в кражбата на акциите на „ Свилоза “ и в други незаконни схеми, издаде пред Narod.bg източник от ББКМ.

 Ето я щерката на остарелия приватизатор, Росана Дачева смени семейството на Георгиева, с цел да се набута в ББКМ

Любопитно е, че Росана към този момент публично не е „ Дачева “, а „ Георгиева “ точно за да се прикрие компрометираният й баща.

Информаторът на Narod.bg, обаче, разкри новата скица на прислужникът на остарелия Фатик – Красимир Дачев, за лъскане на имидж. В напъна да почисти окаляния си в корупция имидж грохналият приватизатор употребява не кого да е, а личната си щерка Росана, която е част от проведената незаконна група, която лиши от законния притежател акциите на „ Свилоза “ – закононарушение, което детайлно осветлихме.

Явно след всички разкрития на Narod.bg за схемите на 73-годишния Красимир Дачев, за прането на пари в големи размери, за краденето на предприятия с рейдърски способи и други корупционни врътки, тарикатът е стигнал до такава степен да употребява личната си щерка и да се укрива зад нея, както направи и когато открадна акциите на „ Свилоза “, закононарушение, което се прави оценка на над 100 милиона $.

Реклама

Схемата стартира през януари 2023 година, когато Росана Дачева е вписана като член на УС на Българската браншова камара – машиностроене. Това е една от първите браншови камари в страната и работодателска организация, учредена още през 1991 година и ползваща се с неоспорим престиж и безупречна известност.

 73-годишният схемаджия гледа да уреди наследничката си на значими постове, с цел да продължи сенчестият бизнес

Та тъкмо там Красимир Дачев намърдал щерка си, а тя пък си сменила семейството от Дачева на Георгиева, с цел да не бие на очи. Narod.bg обаче знае, че апаш семейството си мени, само че нрава – не.

Затова най-искрено приканваме членовете на камарата по най-бързия метод да изтрият това срамно леке върху организацията като изключат във допустимо най-кратки периоди Росана Дачева от УС, както и всички свързани с Красимир Дачев компании от ББКМ.

Повече информация за бизнес далаверите на Красимир Дачев членовете на камарата могат да открият на нашия уебсайт и като прочетат за машинациите на сенчестата фамилия, несъмнено ще им настръхнат косите, както настръхнаха нашите, когато правехме разкритията за престъпните практики на Красимир Дачев. ТУК може да видите всички членове на браншовата организация.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР