Белият цвят ще е модерен през 2018-а година През новата година

...
Белият цвят ще е модерен през 2018-а година
През новата година
Коментари Харесай

Модерните цветове на 2018-а година – вижте ги!

Белият цвят ще е съвременен през 2018-а година
През новата година дрешникът ни ще се преобрази фрапантно, написа po-krasivi.net. През 2017-а дизайнерите оставят бохо и етно стила, ярките цветове, голите плещи и така нататък Те ще бъдат сменени от стилни костюми, бели тоалети и осемдесетарски подплънки.

Една от огромните промени, които постановат дизайнерите за идната година, е налагането на белия цвят. Той е по едно и също време моден и безпристрастен, носи чувството за прохлада и женственост, изясняват експертите. На назад във времето остават лансираните през миналите 12 месеца жълто, синьо и нюансите на аленото.

Белият цвят носи чувство за прохлада и женственост

Ако въпреки всичко не ви подхожда новият тренд, най-малко може да заложите на обособени аксесоари или връхни облекла в бяло.

Популярният бохемски жанр, който от доста лета насам е желан от дамите, прави крачка обратно. На трона се възкачва кънтри и каубой визията. Тук също може да действате съгласно личния си жанр и да заимствате някои детайли. Ботушите със подострен връх и украса, да речем, са отлично решение за пролетта, както и кожените якета в този жанр. Ресните по облеклата също ще са много настоящи.Кънтри

Сходните до бохемския жанр етномотиви пък ще бъдат сменени от към този момент набралата мощ наклонност на металическите материи. Всичко, което блещука и имитира сребро, злато и стомана, е на огромна респект. Тук става дума както за облеклата, по този начин и за обувките. 2018-а ще е годината, в която можете да вплетете блясъка и в ежедневните си тоалети, без да изглеждате, все едно идвате на работа непосредствено от коктейла нощес, предизвикват дизайнерите. Целият този искра идва по линията на завръщащия се с цялостна мощ жанр на 80-те.

Богатство

Друго „ благосъстояние “ от това десетилетие да подплънките на раменете. Ако са вярно подчертани, те оказват помощ да се построи един съвсем геометричен контур, който е мекушав и леко футуристичен. Подчертаването на раменете издължава оптически силуета, изключително в случай че става дума за рокля по тялото или риза, написа „ Тeлeгрaф “. За сметка на това обичаните на 2017-а голи плещи остават в историята.

Същото важи и за т.на. Instagram жанр, или с други думи казано младежката улична мода. Скъсани дънки, изрязани топове, прилепнали рокли, дънкови якенца и така нататък следва да се заменят с изискани стилни костюми от две елементи – с пола, панталон или рокля и сако, уверени са дизайнерите. Колкото по-строг и типичен е костюмът – толкоз по-добре. Този тренд си върви и с акцент на висококачествените материи. Трикото и други сходни евтини разновидности не са изключително мечтани на стилния подиум.

Пух

Декорациите от пух по обувките, чанти и дрехи също ще отпаднат от дрешника през идната година. Те ще бъдат сменени от стилни орнаменти от текстил, настояват дизайнерите. Тоалетите на 2018-а ще блестят с красиви якички, колани, панделки, дълги ръкавици и така нататък В този ред на мисли – обичаните на дамите чоукъри същото остават в предишното. Вместо тях на напред във времето излизат солидните неповторими бижута.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР