Белият лотос определено се оказа не само един от най-качествените

...
Белият лотос определено се оказа не само един от най-качествените
Коментари Харесай

Синът на Арнолд Шварценегер влиза в Белият лотос

" Белият лотос " несъмнено се оказа освен един от най-качествените сериали на HBO, само че и от най-популярните. Първите два сезона пожънаха огромен триумф и разумно в този момент чакаме трети.

Вълнуващи вести за " Белият лотос " 3

Нямаме самообладание и за детайлности за историята

Сега към този момент знаем, че фотосите би трябвало да стартират идния месец в Тайланд, като по-конкретно в Кох Самуи, Пукет и Банкок. Очакванията са, че действието ще се развива още веднъж в първокласния хотел от веригата " Белият лотос ", само че към този момент не са дадени повече детайлности към сюжета.

Загатнато е единствено, че трети сезон ще бъде по-мащабен, още по-налудничав и по-дълъг. На порции бе разгласен и актьорският състав, като в него ще видим Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Наташа Ротуел и Тайм Таптхимтонг.

Освен това, забавното е, че артистът Милош Бикович също ще вземе присъединяване в трети сезон на сериала, само че за ролята му не се знае нищо още. От Entertainment Tonight разбираме, че актьорският състав ще бъде в действителност огромен и впечатляващ, тъй като присъединяване ще вземе и Патрик Шварценегер.
 Патрик Шварценегер и Аби Чемпиън оповестиха годежа си след осемгодишна връзка
Вълнуваща вест за сина на Арнолд Шварценегер

С какво се похвали Патрик Шварценегер

За момента и неговата роля е обгърната в тайнственост, а последно гледахме 30-годишния наследник на Арнолд Шварценегер в The Terminal List с Крис Прат и " Стълбището " с Колин Фърт и Тони Колет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР