Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп продължава да очаква

...
Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп продължава да очаква
Коментари Харесай

Няма промяна в плановете на Тръмп да посети Великобритания, увери Белият дом

Белият дом съобщи, че президентът Доналд Тръмп продължава да чака с неспокойствие идната си среща с английския министър председател Тереза Мей тази седмица макар броженията в английското държавно управление поради Брекзита, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС. Снощи и през днешния ден поради различия по тактиката на Брекзита оставки подадоха министърът за Брекзита Дейвид Дейвис и външният министър Борис Джонсън.


" Президентът продължава да чака с неспокойствие работното си посещаване и срещата си с премиера (Тереза Мей) на 13 юли и по-нататъшното подсилване на специфичните връзки сред Съединени американски щати и Англия ", съобщи говорителката на Белия дом Сара Сандърс в отговор на въпрос за тази аудиенция " в светлината на последните събития ".

На това посещаване Тръмп ще бъде също признат от английската кралица Елизабет Втора. Посланикът на Съединени американски щати във Англия Робърт Джонсън съобщи, че Тръмп и Мей " ще обсъдят въпроса за връзките с Русия " и опцията за подписване на двустранно комерсиално съглашение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР