Белите кецове са вечната класика, неумираща във времето. Но самите

...
Белите кецове са вечната класика, неумираща във времето. Но самите
Коментари Харесай

4 лесни трика за почистване на белите маратонки и кецове

Белите кецове са безконечната класика, неумираща във времето. Но самите те ще са безконечни, единствено в случай че ги поддържаме вярно и добре. Кецовете са " предопределени за ежедневна приложимост ", което автоматизирано значи, че ще се цапат елементарно и постоянно, изключително в случай че са в обичания бял цвят.
Ето няколко изпитани метода, с които можем да ги почистим в домашни условия:

1. Сода бикарбонат плюс прахуляк за пране

Сода бикарбонат е съставката, която прави чудеса, освен в кухнята. Смесете я с прахообразен перилен препарат в съответствие 1:1,5 и прибавете ¼ чаша вода След това разбъркайте, до момента в който се получи доста гъста абразивна паста и воала ето ви вълшебен лек против вехтите и зацапани бели кецове. Вземете неизползваема четка за зъби и втрийте получената примес върху зацапаните кецове (включително и подметките). След това просто изплакнете с чиста вода.

2. Оцет и лимон

Можете сами да си приговите избелващ препарат за обувки като към прахообразния си прахуляк за пране добавите 1 супена лъжица лимонен сок и 1 супена лъжица оцет. Отново ще получите гъста паста, която да нанесете върху кецовете и по-късно да изплакнете.

3. В пералнята

Белите платненки могат да бъдат изпрани и в пералнята, само че на не повече от 40 градусова стратегия. Най-добре е да се слагат в специфична мрежа за пране в пералня или пък в калъфка от възглавница по време на прането.

4. Паста за зъби плюс препарат за съдове

Към избелващата си паста за зъби прибавете 1 супена лъжица препарат за съдове и нанесете получената примес върху кецовете. След това я втрийте в кецовете със остаряла четка за зъби и попийте с памучна забрадка напоена с топла вода до изчистване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР