Белгородският оперативен щаб съобщи в петък, че разпространяваната в интернет

...
Белгородският оперативен щаб съобщи в петък, че разпространяваната в интернет
Коментари Харесай

Русия отрече за полицейски час в Белгородска област

Белгородският действен щаб заяви в петък, че популяризираната в интернет информация за въвеждането на полицейски час в региона не дава отговор на действителността, оповестява ТАСС.

" Разбира се, това е подправена информация. Нашият район всекидневно е подложен на осведомителни офанзиви от Украйна ", написа оперативният щаб на града на страницата на губернатора Вячеслав Гладков във " ВКонтакте " в отговор на коментар на един от клиентите.

Жителите на района бяха помолени да не реагират на провокации и да се доверяват единствено на информация от публични източници.

Припомняме, че областта всекидневно е подлагана на обстрел. 

Ръководителят на администрацията на Грайворонския градски регион на Белгородска област Генадий Бондарев прикани жителите на граничните селища да се изтеглят. Преди това управляващите опровергаваха информация за евакуацията. 

Руският министър на защитата Сергей Шойгу, отговаряйки на въпроса дали ще е нужна спомагателна мобилизация за основаване на " буферна зона "  близо до границите на Белгородска област, нарече това " цялостна нелепост ".

Думите за " буферна зона " бяха изречени от Путин в нощта на 18 март след президентските избори. Това беше предшествано от засилен обстрел на региона на Белгород.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР