Белгийският нападател Ромелу Лукаку може да предпочете да остане в

...
Белгийският нападател Ромелу Лукаку може да предпочете да остане в
Коментари Харесай

Почетино дава шанс на Лукаку да се докаже в Челси

Белгийският нападател Ромелу Лукаку може да избра да остане в Интер след края на престоя си чартърен, само че може да има метод и да се върне в Челси. Ако Маурисио Почетино бъде назначен за нов управител на „ сините “, то той може да даде на нападателя опцията да се върне във Висшата лига, оповестява The Telegraph.

Лукаку прекара този сезон чартърен в Интер, откакто връзките му с някогашния управител на Челси – Томас Тухел, се разпаднаха. Ранното отпадане от Световното състезание с Белгия способстваха за това нападателят да изкара сложен интервал на „ Джузепе Меаца “, което довде до информациите, че „ нерадзурите “ няма да го задържат за втори сезон чартърен или да се опитат да го изплатят.

Това съставлява проблем за Челси, откакто Лукаку явно избира опцията да остане в Интер. Но клубът ще организира диалози с играча за неговите благоприятни условия и не е изключил опцията белгиецът да бъде наново интегриран в състава на лондончани, в случай че е подготвен да се опита да възроди кариерата си на „ Стамфорд Бридж “.

Почетино обаче има вяра, че с добра подготовка Лукаку още веднъж може да се върне на познатото равнище и да донесе толкоз нужните голове на Челси, който през този сезон в вкарал едвам 30 попадения в 31 мача. Все отново упованията са, в случай че всичко премине по досегашните предвиждания и Почетино бъде назначен, той да организира явен диалог за своите визии за отбора с белгиеца, след което да бъде взето извънредно решение за неговото бъдеще.

Romelu Lukaku would be offered Chelsea lifeline under Mauricio Pochettino.

✍️ |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР