Белгийският нападател на Ливърпул – Дивок Ориги е една от

...
Белгийският нападател на Ливърпул – Дивок Ориги е една от
Коментари Харесай

Наполи отново се огледа в нападател на Ливърпул

Белгийският нападател на Ливърпул – Дивок Ориги е една от трансферните цели на Наполи за летния трансферен прозорец. „ Партенопеите “ към този момент предявиха прочут интерес през януари, само че по-сериозни договаряния с мърсисайдци по този начин и не се развиха. През последните седмици обаче, „ адзурите “ са осъществили повече контакти с сътрудниците на играча.

Желанието на Лучано Спалети и управлението на неаполитанците е, Виктор Осимен да има действителна опция, поради честите си травми. Ориги може да бъде съвършеният заместитник на нигериеца, само че съгласно медии в Италия, играчът на Ливърпул е декларирал, че желае по-голяма заплата от предлаганата му от Наполи. Смята се, че предлагането на отбора от Неапол е за чисто годишно заплащане от към 3 милиона евро.

Все отново на стадион „ Диего Армандо Марадона “ царува оптимизъм по отношение на трансфер на белгиеца с конгоански корени, защото контрактът му изтича след едвам няколко месеца. Фактът, че за услугите му не би трябвало да се заплаща трансферна сума, може да накара Наполи да пренасочи финансите си точно към мечтаната от Ориги заплата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР