Белгийската полиция задържа 25 души като част от разследване срещу

...
Белгийската полиция задържа 25 души като част от разследване срещу
Коментари Харесай

В Белгия разбиха канал за секс робини от Китай

Белгийската полиция задържа 25 души като част от следствие против интернационална незаконна група, обвинена, че изпраща китайски дами в Европа и ги принуждава да проституират , оповестява " Асошиейтед прес ".

По данни на прокуратурата се правят обиски на 26 места в страната. Открити са 20 хипотетични жертви , а един обвинен е бил арестуван в Испания. Акции се организират и в испанските градове Аликанте и Барселона.

Всички хипотетични жертви са от китайски генезис, трима от обвинените са белгийци, а останалите са от Китай.

Прокуратурата показва, че има от ден на ден китайски секс служащи в Белгия, изключително в Брюксел.

Предполага се, че незаконната организация е набирала дами в Китай и ги е прехвърляла в Европа, където те са били " полово експлоатирани " и принудени да предават по-голямата част от приходите си.

Предполагаемата група за проституция е употребила онлайн платформи за отдаване чартърен на стаи, хотели или ваканционни домове и е можело да се уговарят срещи посредством уеб страници, профилирани в секс реклами. Жертвите постоянно са били местени от едно място на друго из целия континент.

Значителна част от жертвите са нямали статут на законно пребиваващи в страната, което усилва зависимостта им от незаконната организация . Групировката е придобивала огромни парични суми, които са били прехвърляни в чужбина по легален път или незаконно.

Някои от откритите през днешния ден пострадали дами са настанени в профилиран приемен център.

Белгийската полиция е обискирала няколко здания по време на акциите в Антверпен, Шарлероа, Лувен, Ньофшато и Брюксел.

В следствието са взели участие организацията на Европейския съюз за съдействие в региона на наказателното правораздаване " Евроджъст " и Европейската полицейска работа " Европол ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР