Белгия неочаквано загуби последната проверка преди началото на Световното първенство,

...
Белгия неочаквано загуби последната проверка преди началото на Световното първенство,
Коментари Харесай

Роберто Мартинес: Не сме готови за Световното

Белгия ненадейно загуби последната инспекция преди началото на Световното състезание, а селекционерът Роберто Мартинес шокира всички с настройката, че избраниците му явно не са психически подготвени за този Мондиал.

" Червените дяволи " изгубиха с 1:2 от Египет в последния мач, тъй че макар че идват като " любимци в сянка ", тъй като имат извънреден тим, белгийците разочароваха публиката, а Мартинес уточни, че с този метод рискуват цялостен неуспех в Катар.

„ Може би това е, което трябваше да разберем. Обикновено имаме три-четири седмици преди Световното състезание за подготовка, само че в този момент това не е по този начин, само че е явно, че не сме психически подготвени за Световното състезание ", показа Мартинес. 

" Малко съм отчаян, макар че може би не използвахме възможностите, които имахме. Но би трябвало да сме сигурни, че всеки футболист е подготвен, не можем да отидем на Световното състезание по този начин и да чакаме триумф, в случай че не сме на най-високо равнище ", добави той.

" Трябва да подобрим доста играта си, би трябвало да проучваме... ", сподели Мартинес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР