Белгия излиза срещу Канада в първи мач за двата тима

...
Белгия излиза срещу Канада в първи мач за двата тима
Коментари Харесай

Белгия - Канада, звезди и на двата тима остават извън състава

Белгия излиза против Канада в първи мач за двата отбора на финалите на Световното състезание в Катар. Двубоят е финален по стратегия от четвъртия ден на Мондиал 2022. И двата тима ще търсят с всички сили успеха и по този метод да се възползват от нулевото тъждество сред Хърватия и Мароко по-рано през днешния ден. За отбора от Северна Америка това ще е първо присъединяване на международно състезание от 1986-а, а след четири години те ще са един от домакините. 

Селекционерът на “червените дяволи ” Роберто Мартинес продължава да не може да разчита на невъзстановения Ромелу Лукаку, а офанзивата на отбора е водена от Миши Батшуай. Той ще бъде подкрепян от задни позиции от двете най-големи звезди на Белгия в последните години - Еден Азар и Кевин де Бройне. 

Наставникът на Канада Джон Хердман пък залага на скица с четирима в защита и двама малко по-дефанзивно настроени полузащитници. Той обаче също има кадрови проблеми, защото не може да разчита на най-сериозното име в своя отбор - това на Алфонсо Дейвис от Байерн (Мюнхен).

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР