Белгия е на крачка от класиране на финала на Световното

...
Белгия е на крачка от класиране на финала на Световното
Коментари Харесай

Де Бройне: Не беше нахално, че предвидих титла за Белгия

Белгия е на крачка от класиране на финала на Световното състезание, като за тази цел във вторник вечер би трябвало да се оправи с отбора на Франция. Един от най-важните футболисти на селекцията в алено - Кевин де Бройне, не счита, че триумфът е инцидентен.

“Още преди година споделих, че имаме сили да спечелим купата. И това не беше някакво безсрамие от моя страна”, съобщи полузащитникът на Манчестър Сити.

“Нашият тим е доста добър и сме длъжни да покажем упоритостта си, тъй като другояче няма по какъв начин да побеждаваме. Стигнахме доста напред в шампионата, само че желаеме да продължим още. Аз персонално ще сторя всичко допустимо, с цел да надвием французите”, добави Де Бройне.
d
“Играем дружно от седем-осем години, а в този момент Роберто Мартинес ни направи още по-задружни. Преди в тима имаше футболисти, които не имаха вяра, че можем да спечелим огромна конкуренция. Сега към този момент е по-различно. Джосеп Гуардиола ме научи по-добре да демонстрирам своята характерност, само че стилът на Белгия е по-различен”, сподели още русокосият футболист. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! Мондиал 2018 1/2 кръг, вторник 10 юли  Франция 21:00предстои  Белгия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР