Белене трябва да е паметник на недвижимо културно наследство с

...
Белене трябва да е паметник на недвижимо културно наследство с
Коментари Харесай

Журналистът Христо Христов: Държавата е дала нула стотинки за мем...

Белене би трябвало да е монумент на недвижимо културно завещание с национално значение. Бе направена подписка, основана е нова комисия, която би трябвало да се произнесе. Има поредна трета комисия, настояването е импортирано 2014 година Но решение към момента няма. Това е липса на държавна политика и държавност. Това сподели още в " Честно казано с Люба Кулезич "

 

Държавата е дала нула стотинки за мемориали свързани с тоталитарния режим. Трябва да има държавни чиновници, които да поемат работата. А ние към този момент 34 години не вършим нищо, разкри Христов.

 

След като министерството на културата не може да се оправи, ще желаяме среща с министър-председателя. Може да организираме и митинг, уточни той.

 

Политиците живеят в друга действителност, надалеч от нашата действителност. Сега. постоянно обявявам документи на Държавна сигурност от 1944-45 година и там дилемите са ясни - да работят срещу всички партии в интерес на Българска комунистическа партия. Тогава има завист и предпочитание да се унищожат политическите съперници. Сега отново се повтарят грешките Някои мислят, че нещата стартират от тях. Така разяснява той връзката сред това далечно време и днешния ден.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР