Мъж, обвинен в отвличане и убийство на 18-годишен младеж от Невада, се самоуби в затвора, докато чакаше съдебен процес

...
Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се нуждаете от помощ, обадете се на Националната телефонна линия за предотвратяване на самоубийства на 988 или 800-273 -8255. Можете също така да се свържете с кризисен съветник, като изпратите съобщение до кризисната текстова линия на 741741.

Мъжът, обвинен в убийството на Наоми Ирион, 18-годишното момиче, което изчезна през март 2022 г. от паркинг на Walmart в Невада, е починал от самоубийство, каза офисът на шерифа на окръг Лион в съобщение за новини.

Трой Драйвър, 43, „беше в ареста по обвинения в убийство и чакаше съдебен процес за убийството на Наоми Ирион“, се казва в съобщението . Той е бил „в затворническа килия с максимална сигурност и не е имал контакт с други затворници.“

Депутати се опитаха да реанимират Драйвър, след като го установиха, че не реагира в неделя следобед по време на рутинна проверка на затворници, каза офисът на шерифа.

Той беше арестуван малко преди тялото на Айриън да бъде открито повече от две седмици след изчезването й. Беше му отказано освобождаване под гаранция през април по обвинението в убийство.

Айриън е видяна за последен път преди разсъмване на 12 март 2022 г. в колата си на паркинга в провинциален Фърнли, Невада, съобщиха властите. Тя е чакала там, за да вземе автобус до работа, каза сестра й.

Видео от камера за наблюдение показва мъж в сив суичър с качулка, който се приближава до колата на Ирион в 5:24 сутринта, около минута преди автомобилът да бъде видян напускане на паркинга с мъжа, който шофира, каза детектив Ерик Кусмерц дни по-късно на пресконференция. Колата е намерена близо до Walmart три дни по-късно.

Шофьорът отвлече и застреля Айриън, след което зарови тялото й в опит да прикрие престъплението си, според изменена наказателна жалба, подадена в съда на Canal Township в окръг Лион. Той беше обвинен в убийство, отвличане първа степен, грабеж, кражба с взлом на моторно превозно средство и унищожаване на доказателства, се посочва в него.

Тялото на Айриън беше открито в отдалечена част на съседния окръг Чърчил от властите, действащи на съвет, казаха те.

За повече новини и бюлетини на CNN създайте акаунт в CNN.com

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР