Бележещият гол след гол с фланелката на Лион от началото

...
Бележещият гол след гол с фланелката на Лион от началото
Коментари Харесай

Реал Мадрид се насочва към голаджията на Лион

Бележещият гол след гол с фланелката на Лион от началото на сезона Набил Фекир е най-новата трансферна цел на Реал Мадрид, оповестява “AS”, като се базира на SFR Sport. Офанзивният халф, който може да играе още и като нападател, има 12 гола в 15 срещи от началото на сезона във всички шампионати.

Смята се, че наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан харесва качествата на Фекир, само че “лос бланкос” обаче не са единственият огромен европейски клуб, който има интерес към 24-годишния французин от алжирски генезис. Футболистът е в радара още на Барселона, Манчестър Юнайтед и Ювентус, настояват от SFR Sport. Реал Мадрид обаче е с преимущество, показва “AS”, защото предходната година е представен да споделя в изявление: “ако Зизу ми се обади на следващия ден, ще съм доста благополучен да стане подобен трансфер, не мога да му кажа “не”.

В същото време, “Marca” твърди, че европейският клубен първенец е подготвен да извади 200 милиона евро и едан от предпочитаните цели на “белите” за сезон 2018/2019 ще бъде Неймар, съгласно испанското издание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР