Беласица и Етър завършиха наравно 1:1 в мач от 7-ия

...
Беласица и Етър завършиха наравно 1:1 в мач от 7-ия
Коментари Харесай

Етър се спаси от загуба срещу Беласица в последните минути

Беласица и Етър приключиха наедно 1:1 в мач от 7-ия кръг на Втора лига. Айвън Ангелов с прословут гол даде задатък на „ комитите ” в края на първата част, а в 80-ата минута Георги Ангелов изравни от противоречива дузпа.

Така „ болярите ” остават непобедени от началото на сезона. Тимът на Емануел Луканов е на трета позиция с 13 точки, до момента в който Бела заема 7-а позиция с 10 точки.

Минути след началото на мача на стадиона дойде Димитър Бербатов. Той беше в компанията на хора от своя екип. 

Първата по-интересна обстановка бе пред вратата на гостите. Карапетров догони топката отдясно на аутлинията и я върна към първата греда за Таушанов. Нападателят на Бела опитва да преодолее Нисторов посредством удар с шпагат, само че стражът на " болярите " го затвори добре и се оправи с ситуацията.

В 38-ата минута Карапетров напредна отдясно и насочи удар, който беше блокиран от бранител. " Комитите " поведоха в 45-ата минута. Георги Ангелов не съумя да почисти добре топката, която се озова в Айвън Ангелов. Юношата на Левски овладя и с брилянтен удар от 20 метра в горния десен ъгъл матира Нисторов. 

Етър имаше предимство през второто полувреме, само че рядко застрашаваше вратата на домакините. В 74-ата минута Николай Янков стреля от директен свободен удар, само че рисково в навън. Две минути по-късно Олег Димитров получи на дузпата и насочи удар, който Кирил Георгиев мазета в корнер. 

В 80-ата минута Борислав Трендафилов изскочи зад отбраната и падна в наказателното поле след прикосновение с вратаря. Главният рефер уточни бялата точка, въпреки че решението му бе много противоречиво. Зад топката застана Георги Ангелов и изравни резултата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР