Турнето на Тейлър Суифт навлиза в нейния киносалон „Ера“, тъй като тя представя рекорден концерт на големия екран

...
Бебе, нека игрите започнат. Тейлър Суифт носи своето Eras Tour“
Коментари Харесай

Бебе, нека игрите започнат.

Тейлър Суифт носи своето „Eras Tour“ в киносалон близо до вас от този октомври, обяви певицата в публикация в Instagram в четвъртък сутринта.

„Турнето Eras беше най-смисленото, електрическо преживяване в живота ми досега и съм много щастлив да ви кажа, че скоро ще излезе на големия екран“, написа певецът на „Anti-Hero“, добавяйки, че започвайки на 13 октомври „концертният филм“ идва по кината в Северна Америка – и билетите вече са в продажба.

„Насърчава се облеклото на Eras, гривните за приятелство, пеенето и танците“, добави Суифт, преди да цитира специална песен от нейната популярна песен „Delicate“ от ерата на „Reputation“, която се превърна в обичай във всяко шоу на „Eras“.

Нейното съобщение беше придружено от трейлър за концертния филм, който беше заснет на стадион SoFi в Лос Анджелис по време на нейната шест нощна резиденция на мястото, което завърши вътрешния етап от нейното турне по-рано този месец.

„Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film“ ще се играе в AMC Theaters на техните IMAX екрани и ще има поне четири прожекции на ден в Съединените щати, Канада и Мексико в четвъртък, петък, събота и неделя, според новини освобождаване.

Филмът е с времетраене от два часа и 45 минути и е режисиран от Сам Ренч, който е известен с режисирането на други големи събития на живо и концертни документални филми за артисти като Били Айлиш, Лицо и документален филм на Дженифър Лопес „Halftime“ Netflix.

Когато билетите за турнето “Eras” за първи път бяха пуснати в продажба през есента, Ticketmaster се срина поради големия брой купувачи на билети. За да избегне това, AMC също така отбеляза в съобщението си за новини, че веригата театри е „модернизирала своя уебсайт и механизми за продажба на билети“, за да се справи с наплива.

„Той не само счупи всички рекорди за продажби на концерти, но също така накара десетки милиони обожаващи фенове да искат още, или защото са присъствали на концерта и са искали да го видят отново, или след като не са успели да получат билети за разпродадено изпълнение след разпродаден изпълнение след разпродадено изпълнение“, се посочва в съобщението на AMC.

Суифт е на своето рекордно турне „Eras“, първото й турне от 2018 г. насам, от март. По пътя й се приписва заслугата за стимулиране на местните икономики в САЩ и е на път да се превърне в най-доходоносното турне на всички времена. Концертният филм от турнето „Eras“ вероятно е добре дошло съобщение за борещата се киноиндустрия, която претърпя удар поради пандемията Covid-19.

Изпълнителката на “Blank Space” е в международната част от турнето си “Eras” и следващото пътуване до Аржентина е през ноември.

Билетите за „Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film“ вече са в продажба на AMCtheaters.com.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР