Бебе на шест месеца пострада при катастрофа. Инцидентът стана в

...
Бебе на шест месеца пострада при катастрофа. Инцидентът стана в
Коментари Харесай

Бебе на шест месеца пострада при катастрофа

Бебе на шест месеца пострада при злополука. Инцидентът стана в София предходната нощ. Ударили са се две коли малко след среднощ.

Освен детето, потърпевши са още четирима възрастни.

20-годишната майка на бебето е в тежко положение и е в кома. Тя е настанена за лекуване в болница „ Света Анна ” с черепно-мозъчна контузия. Жената е била пътник в една от ударените колит Бебето ѝ е с травма на главата. Настанено е в „ Пирогов ”.

Пострадали са двама мъже. Това са 31-годишният водач на автомобила, в който са били бебето и техен сателит на 22 години. Водачът е с травма на глава и ръка, а другият потърпевш е с травма в региона на кръста.

Изпратени са три коли за спешна помощ. Те пристигнали за девет минути след подаването на сигнала.

По-късно е изпратен и четвърти профилиран медицински автомобил за още един медицински обзор на 33-годишната шофьорка на другия автомобил от пътното произшествие. Тя е единствено с охлузване на крайници.

Тежка злополука лиши животи

Загинали след тежка злополука сред бус и ТИР в Габрово.Тежко пътнотранспортно произшествие сред тежкотоварен автомобил с румънска регистрация и пътнически бус лиши живота на четирима души. Това оповестиха от пресцентъра на полицията в Габрово.

Общо в буса е имало девет души

Причините се обясняват, осведомиха от полицията.Загиналите са били в пътническия бус, тежко потърпевш е неговият водач.Петима спътници са откарани в болница. Тирът е с румънска регистрация.

Пробите за алкохол и опиати на лидера са били негативни, допълват от полицията.

По-рано през вчерашния ден стана злополука на моторист и джип пред Александровска болница в София, оповестиха от СДВР.

Сигналът за случая е от 07:50 тази заран. Мотористът е откран за обзор, макар че по информация на очевидци нямал съществени пострадвания.

Има нанесени материални вреди по транспортните средства

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР