Бебе е починало при странни обстоятелства в Русе. За това

...
Бебе е починало при странни обстоятелства в Русе. За това
Коментари Харесай

Страшна трагедия в Русе! Родители изведоха бебето си на разходка, няколко часа то почина в страшни мъки в болница

Бебе е умряло при странни условия в Русе. За това разкрива жена от болничното заведение, която била дружно с детето си в новото детско поделение на здравното заведение в града, представена от Дунав мост.
В. Й. споделя, че бебенцето умряло предходната нощ към 3.30 часа. Било на възраст към година и половина.

Публикуваме описа на В. без редакторска интервенция:

" Тази нощ е влезнало дете в сериозно положение, на година и половина, момиченце. През деня са били на разходка и детето повърнало, вдигнало температура. Довели го тук за обзор. Докторите са им споделили, че е желателно до бъдат признати, само че родителите подписали декларация за отвод.

И си тръгнали. И по този начин... към 00 ч го докарали отново, пуснали всички проучвания. Имало висока кръвна захар, детето не е пишкало. А в случай че му сложат глюкоза, ще вдигне захарта. Та с вода било молено да пие. И по този начин, кислородни маски, всичко належащо, до момента в който внезапно почнали да го губят и макар сърдечните разтривки....... умря в 3:30.

Цялото поделение беше оглушено от мощния плач на бащата и майката. Майката се обвиняваше, че не е останала. Другата рода обаче пристигна и почна лекарите да упреква. И по този начин... престоя трупчето 2 часа и беше смъкнато в моргата. Не са желали аутопсия.

Ревът на бащата беше толкоз мощен... беше ужасяващо. Все едно сънуваш и изживях болката му. Отделението няма и месец откогато е отворено...

Според мен може да се каже на кмета да се направи СПЕШЕН кабинет НАПЪЛНО оборудван с всичко, за кардиограма до електрошок, тъй като може би, в случай че е имало на разположение, щеше да е по-добре. Просто да има една стая, в която да е всичката инсталация с най-малко две кревати за такива сериозни случаи. Защото абокатът от време на време и вливките не правят чудеса...

Момиченце беше детенцето... лека му пръст.

Та това е първият смъртен случай...

Настръхвам като се сетя. То целият хирургичен блок ги чу бащата и майката. Всичко беше отворено, порти, прозорци... призрачен сън! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР