Beauty by KY Цветна водна феерия залива центъра на Варна, видя

...
Beauty by KY
Цветна водна феерия залива центъра на Варна, видя
Коментари Харесай

Цветна водна феерия залива центъра на Варна, кметът с надежда за по-добър летен сезон

 Beauty by KY Цветна водна приказност " залива " центъра на Варна, видя кореспондент на Varna24.bg .

На цялостни обороти към този момент работят освен градският шадраван на площад " Независимост ", само че и така наречен сухи фонтани.

Ефектно осветяване е инсталирано на всички места и придава неповторима празнична атмосфера и въодушевление, достойно за 100-годишният празник на Варна като курортен град. 

" Отбелязването на 100-годишния празник на Варна като курортен град е празник. В морската столица се съхранява най-старото обработено злато, то е доказателство за античната история на нашите земи и нашето богато културно-историческо завещание. То е гаранция и за положителното развиване на Варна в бъдеще. 100-години курортен град е празник, който си заслужава да бъде маркиран. В наши дни умерено можем да прибавим към това и нашата идея " Варна, дестинация на 4 сезона ".

Извървяхме дълъг път в тази посока с сътрудниците от туристическия и културния бранш. Богатия културно-събитиен календар е един от главните мотори за развиването на Варна като дестинация отвън плажния сезон. Преди пандемията Варна беше обвързвано с над 32 дестинации целогодишно. Положиха се старания и от мениджмънта на летище Варна. Сигурен съм, че след превъзмогване на пандемията тази наклонност ще се резервира. Искам да поздравя и мениджмънта на летището, тъй като те вършат всичко допустимо да бъдат възобновени летателните стратегии оптимално бързо.

На прага сме на един сложен летен туристически сезон, само че мисля че към този момент с въвеждането на критериите и разпоредбите за влизането на задграничните туристи в страната това дава една ясна вероятност за хотелиери и туроператори.

Вярвам, че с общи старания ще успеем да създадем по този начин, че този ритъм със справяне с пандемията ще бъде сполучлив. Зависи от общите старания на сектора, общината и страната. Благодаря на всички, които са съпричастни към този прелестен план и да си пожелаем да е слънчево и отвън летния сезон и много туристи да посещават Варна ", разяснява кметът на морската столица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР