БДЖ въвежда в пробна експлоатация системата за онлайн продажба на

...
БДЖ въвежда в пробна експлоатация системата за онлайн продажба на
Коментари Харесай

БДЖ пуска пробно онлайн билети

БДЖ вкарва в пробна употреба системата за онлайн продажба на билети за всички влакове на територията на страната. Това оповестиха от националния транспортьор.
От БДЖ разясняват, че системата е изпитана неведнъж в тестова среда и по тази причина е доста значимо да бъде приложена пробно в действителна среда, като са взети ограничения за навреме премахване на вероятно зародили грешки в съответни обстановки.
Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз и комфортен метод за закупуване на железопътни билети, без значение от местонахождението на клиента, като разрешава образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен.
Разплащането се реализира по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент.
Има опция и за закупуване на билети от таблети и смарт телефони. По този метод не е наложително билетът да се разпечатва на принтер, защото той се валидира от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство.
Онлайн платформата на билетозидаващата система е налична на адрес: https://bileti.bdz.bg/. Билети могат да бъдат закупени онлайн не по-късно от три часа преди тръгване на съответния трен по разписание.
Поради продължаващия развой по обработка на поръчки, в първичен стадий към момента ще бъде налична и платформата за онлайн резервации и продажба на билети за стеснен брой влакове на адрес: https://bdztickets.com/.
От БДЖ се обръщат към своите клиенти да алармират за възможни пропуски и зародили проблеми при закупуването на билети.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР