БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за предстоящите великденски празници,

...
БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за предстоящите великденски празници,
Коментари Харесай

БДЖ продава предварително билети за великденските празници

БДЖ вкарва предварителна продажба на билети за идните великденски празници, оповестяват от компанията.

Те ще се продават от на следващия ден, 10 април.

Обичайният период за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, само че националният железопътен транспортьор има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали.

Предварителната продажба ще се прави във всички гари и железопътни бюра в страната през интервала от 10-и април до 6-и май.

Актуална и подробна информация за свободните места във влаковете хората могат да получат на билетните каси и гишетата " Информация " в железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.

За празничните дни във връзка Великден, БДЖ планува да обезпечи и спомагателни вагони за влаковете, които пътуват по главните посоки в страната.

От Националният железопътен транспортьор припомнят, че за избрани влакове могат да се закупят и онлайн билети.

Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз и елементарен метод за закупуване на железопътни билети, без значение от местонахождението на клиента, като разрешава и опция за образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен.

Разплащането става по електронен път с кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент, след което се разпечатва на книжен притежател.

Когато билетите са закупени от таблети и смарт телефони не е наложително те да се отпечатват, защото могат да се валидират от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство.

Системата е налична на формалната интернет страница на " Холдинг БДЖ " ЕАД - www.bdz.bg, както и на електронен адрес - http://bdztickets.com.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР