БДЖ получи почетен приз „Добродетел на 2021 г.” на организирана

...
БДЖ получи почетен приз „Добродетел на 2021 г.” на организирана
Коментари Харесай

БДЖ получи почетен приз „Добродетел на 2021 г.“

БДЖ получи почетен приз „ Добродетел на 2021 г.” на проведена публична гала от Национално съдружие на сираците в България (НССБ). Инициативата се организира обичайно всяка година като железопътния транспортьор е награден за следващ път с помощта на трайното взаимно съдействие със сдружението.

Отличията се дават на организации, компании и общественици, които са подкрепили разнообразни обществени начинания на НССБ, в интерес на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно обществено състояние.

Почетният приз „ Добродетел на 2021 г.” беше връчен на сдружението „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД от ръководителя на НССБ Слави Михайлов в символ на благодарност за оказаната дейна поддръжка от железопътния транспортьор във връзка самодейностите на сдружението.

С признателност към ръководителя на НССБ за връчения приз БДЖ показва подготвеност да поддържа и бъдещи начинания като приветства всички заинтригувани младежи в неравностойно състояние, които могат да потърсят реализация в един сигурен и правилен шеф в лицето на железопътния транспортьор.

Слави Михайлов благодари на БДЖ за опцията през годините децата да пътуват гратис с трен из страната, което им дава нови персонални страсти и прекарвания.

През 2021 година сдружението още веднъж оказа подпомагане на Националното съдружие на сираците в България, като обезпечи транспорта на деца от разнообразни обществени институции.

БДЖ постоянно е подкрепяло самодейностите за обществена акомодация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни жители на нашето общество, както и правото им на първокласен и заслужен живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР