„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безплатни билета за пътуване

...
„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безплатни билета за пътуване
Коментари Харесай

БДЖ подарява 130 безплатни билета

„ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безвъзмездни билета за пътешестване с трен във връзка 130-ата годишнина от основаването на Българските държавни железници.

Билетите ще бъдат раздадени на инцидентно определени участници в оповестената анкета на формалната електронна страница на сдружението (www.bdz.bg). Печелившите ще бъдат определени на лотариен принцип, като всички искащи да вземат присъединяване в томболата би трябвало да попълнят анкетата в период до 30-и ноември.

Наградените ще получат по един двупосочен билет за пътешестване първа класа във трен по случайно определен от тях маршрут. Пътуването може да бъде осъществено до края на 2019 година с всички влакове, които се движат на територията на страната, оповестиха от сдружението.

Право на присъединяване в томболата имат всички лица над 18 години, като се изключи чиновниците от сдруженията в системата на БДЖ, техните фамилии, както и други лица, свързани с томболата и/или участващи в основаването и провеждането на анкетата.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 10.12.2018 година в наличието на нотариус, след което имената на спечелилите ще бъдат оповестени на формалната електронна страница на сдружението (www.bdz.bg).

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР