БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 22 200

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 22 200
Коментари Харесай

БДЖ осигурява над 22 200 допълнителни места във влаковете за поредицата от почивни дни

" БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД ще обезпечи над 22 200 спомагателни места заради упования нараснал интерес към пътешестване с трен през идната поредност от почивни дни във връзка Международния ден на труда – 1 май и Денят на храбростта (Гергьовден) – 6 май.

За тази цел ще бъдат увеличени с спомагателни вагони съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната.

От през днешния ден (27 април) до 9 май в това число, с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления:
София-Варна-София;София-Бургас-София;София-Пловдив-София;София-Стара Загора-София;София-Свиленград-София;София-Горна Оряховица-София;София-Видин-София;София-Лом-София;София-Драгоман;Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна;Варна-Враца-Варна;Враца-Мездра-Враца;Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив;Драгоман-Свиленград;Бургас-Зимница-Бургас;Зимница-Ямбол-Зимница.
За клиентите, които избират да закупят билети за своето пътешестване от билетните каси е в ход предварителна продажба за седящи места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния интервал.

Обичайният период за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни, само че БДЖ има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали. По този метод се дава опция на потребителите на услугата да възнамеряват авансово своите пътувания, както и навреме да закупят билет и резервация за седящо място за желания от тях трен, показват от БДЖ.

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътешестване и онлайн, като системата разрешава 30 дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е налична на формалната интернет страница на БДЖ - www.bdz.bg, както и на електронен адрес - https://bileti.bdz.bg/.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД припомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10 % до 20 % понижение от постоянната цена според от другите търговски предложения на сдружението.

Подробна информация за разписанието на влаковете може да бъде предоставена от чиновниците на гишетата „ Информация ” и билетните каси във всички железопътни бюра и гари в страната, на националния информативен телефон 02/931 11 11 или от електронния справочник на формалната интернет страница на сдружението: www.bdz.bg.

Националният железопътен транспортьор поучава своите клиенти да закупят авансово билети за своето пътешестване и да не чакат последния миг, което дава опция сдружението авансово да възнамерява нуждите от още спомагателни места.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР