BBC ще направи голяма промяна в услугата iPlayer, което означава,

...
BBC ще направи голяма промяна в услугата iPlayer, което означава,
Коментари Харесай

BBC iPlayer ще бъде блокиран на определени устройства от следващия месец – вашето ли е в списъка?

BBC ще направи огромна смяна в услугата iPlayer, което значи, че една доста обичана функционалност ще бъде блокирана за някои фенове в Обединеното кралство.

Много хора употребяват функционалността, която разрешава на потребителите да изтеглят излъчвания на своите устройства и да ги гледат по-късно - което разрешава на потребителите да гледат наличие без интернет връзка.

Функцията, която е изключително потребно за тези, които пътуват със аероплан, дълги пътувания с кола или вземат трен, където интернет връзката може да е неприятна или въобще да не съществува, се трансформира на 11 март, сподели BBC.

В изказване, корпорацията сподели, че скоро ще спре опцията за гледане офлайн при потребление на компютри с Windows и MacBook на Apple. В изказване операторът изясни: „ Започнахме процеса на затваряне на приложението за евакуиране на настолен компютър.

„ Изтеглянето на стратегии от компютър или преносим компютър към този момент няма да е налично от понеделник, 11 март, само че към момента можете гледайте съществуващите си из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР