Базираната във Франция компания за цифрово здравеопазване Withings представи на

...
Базираната във Франция компания за цифрово здравеопазване Withings представи на
Коментари Харесай

CES 2024: Withings представя BeamO, устройство 4 в 1 за домашна проверка на здравето

Базираната във Франция компания за цифрово опазване на здравето Withings показа на ревюто CES 2024 многофункционалното устройство BeamO, което предлага четири съществени здравни прегледа за по-малко от минута. BeamO съчетава функционалностите на термометър, електрокардиограма (ЕКГ), оксиметър и стетоскоп в едно-единствено плътно устройство.

BeamO е малко устройство с форма на кутия за сладкиши, което е елементарно за потребление. То има контролер с джойстик, който ви дава опция да избирате неговите функционалности. Устройството има и независим екран, само че ще би трябвало да употребявате съпътстващото приложение, с цел да се ориентирате, когато употребявате стетоскопа.

Отстрани на BeamO има електроди, които мерят равнищата на О2 в кръвта и сърдечната периодичност, а също по този начин може да прави 1-канална ЕКГ, което е сходно на това, което прави Apple Watch.

Той има и скенер за температура, който регистрира температурата ви от слепоочната артерия, и пиезоелектричен диск, който улавя звуците от гърдите или гърба, които можете отдалечено да споделите с вашия доктор.

Withings декларира, че BeamO може да ви направи цялостен обзор за по-малко от минута и може да ви предизвести за неща като температура, зараза и даже за вероятни сърдечносъдови проблеми като предсърдно мъждене.

BeamO ще излезе на пазара през месец юни тази година и ще коства 250 $. Това е малко по-скъпо от някои други домашни здравни устройства на пазара, само че пък предлага доста повече функционалности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР