Бъзикът гласи: Защо Лена се отказа от НС? Мълвата е,

...
Бъзикът гласи: Защо Лена се отказа от НС? Мълвата е,
Коментари Харесай

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ)

Бъзикът гласи: " Защо Лена се отхвърли от Народно събрание? Мълвата е, че е бременна с близнаци. Единият от Киро, другият от Миро. Направили са ротация през два месеца по концепция на Кокорчо ".

 

Снимка: Булфото

Асен Василев също е заплетен в този миш-маш, поради екзотичното му предложение за ротационен ръководител на Народното събрание.

 

Лена, снимана от фоторепортерите на ПИК на 6 април в региона на офиса на " Промяната " на ул. " Чаталджа "

 

Подозрението, че примата на " Промяната " наподобява е в очакване на първото си дете обикаля електронните медии на Разпети петък.

Агенция ПИК обаче писа първа за това още в навечерието на предварителните парламентарни избори, откакто единствена видя смяна в телосложението на Лена по време на прословутия " брънч " в Благоевград.

 

Индикациите, че Бориславова е бременна пристигнаха от видеото, което от " Промяната " инсталираха, с цел да покажат по какъв начин е минал предизборният прием. Още тогава се видя, че Лена е с наедряло коремче. Подозренията се ускориха и след присъединяване на юриската в избирателен спор по бТВ, на който също единствено ПИК означи смяната в телосложението й.

 

Миналата сряда Лена, която се отхвърли от депутатското си кресло, въпреки всичко се яви за първото съвещание на Народното събрание. Направи усещане, че от острите черти на физиономията й няма и диря. Бившата говорителка на Кирил Петков бе с леко подпухнало лице и с издути бузки - чест външен характерен симптом за бременност.

 

Из мрежата консуматори се питат дали ситуацията на Борислова не е повода да се откаже от депутското си място, часове преди да удари звънецът в 49-ото Народно заседание. В това обаче няма логичност, той като, в случай, че не е желала да бъде депутатка поради бременността си, Лена можеше много по-рано да съобщи молбата си за отвод. Както и въобще да не се явява на изборите, с цел да не разочарова в този момент най-много хората, дали своят вот за нея с преференция.

 

От друга страна, една бременност по никакъв метод не би пречила на работата й като депутат. Историята помни и други случаи на депутатки с кореми. А и надали една бъдеща майка би се отказала от депутатската си заплата. Както ПИК към този момент писа, повода Бориславова да подава оставката си като депутат е натискът, на който е била подложена от Асен Василев и Даниел Лорер.

 

„ Мозъците " на " Промяната " са нападнали Лена, че неприятните резултати са реализирани и с нейна помощ поради " Парапетгейт ". Двамата водачи са я натиснали да подаде оставката си с вярата, че това ще понижи вредите по имиджа на групировката.

Източник: pik.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР