Байрамът мина - да се готвим за предсрочни избори! Да

...
Байрамът мина - да се готвим за предсрочни избори! Да
Коментари Харесай

Карадайъ: Да се готвим за предсрочни избори!

" Байрамът мина - да се готвим за предварителни избори! Да се готвим единни и обединени да пазиме демокрацията в нашата Родина България. "

С тези думи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се обърна към хората в Караманци, където беше маркирана годишнината от Майските събития през 1989 година, пишат от Движението.

" Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата на нас”, прикани той.

И съобщи:

„ Вчера пристигнаха отнякъде, в нарушаване на Конституцията се наместиха в политиката и през днешния ден отново ни сочат вратата. Викат: „ Ако не сте съгласни с нас, ей там е вратата!”, разяснява водачът на Движение за права и свободи.

„ Затова единни и мощно да защитим демокрацията и свободата в България, единни и мощно да тръгнем да решаваме проблемите в страната, които през днешния ден имаме след всички тези кризи”, моли още Карадайъ.

Нося ви специфични поздрави от Ахмед Доган. Той е специфичен човек освен за нас, депесарите, и за малцинствата, той е специфичен човек за България и за Балканите, стартира словото си Мустафа Карадайъ.

Всяка година се събираме тук на респект и поклонение пред героите на българската демокрацията. Но виждаме след 30 години народна власт по какъв начин на терена на политика в Народното събрание на Република България се настаняват хора, които мъчно биха дефинирали понятията народна власт и политика, акцентира ръководителят на Движението.

И продължи: „ Ние докарахме свободата и демокрацията в България. Но стигнахме до такава степен, че от трибуната на Народно събрание, след 30 години народна власт да се декларира, че такива неща не са се случвали, че тези хора са се самонаранявали. Позор! Лицемерна политика! За страдание е реалност!”.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР